Nincs ötleted?

Van egy szuper ötleted, de nem tudod egyedül megvalósítani?

Ezernyi ötleted van, de nem tudod melyikbe vágj bele?

Az ötletek szakmai segítség nélkül olyanok, mint egy téglaház kötőanyag nélkül.

Egy vállalkozást nem elég létrehozni. Működtetni is kell, sőt, sikeresen kell működtetni!

Közgazdász végzettséggel, pár év multinacionális cégnél töltött évvel, és egy saját vállalkozással a “táskámban” abban tudok Neked segíteni, hogy ne kövess el felesleges hibákat, kerüld ki a szembejövő buktatókat, és hozd ki a maximumot a lehetőségeidből, sőt keress újakat!

Ha csak nem a spanyol viaszt találtad fel, valószínűleg kihívásokkal nézel majd szembe. Ezekre időben fel kell, és lehet készülni!

Segítek, hogy vállalkozásodat okosan tudd kormányozni, hogy a költségeid és bevételeid aránya optimalizálódjon, hogy a munkád egyre nagyobb profitot termeljen, és a keletkező nyereségedből újabb, nyereséges befektetéseket realizálj!

Számolj!

Megéri belevágni? Mikor fog megtérülni a befektetett munkám?

Költség- és bevételelemzés, cash flow előrejelzés, célkeresztben profit és a hatékonyság.

Segítek megtalálni a vállalkozásod működésében azokat a pontokat, ahol elfolyik a pénz. Keressünk együtt megoldást arra, hogyan nyerhetnél többet. Találjuk meg közösen a siker felé vezető utat!

Tervezz!

Hogyan kezdjek hozzá? Mi legyen az első lépés: cégalapítás, weboldal vagy talán eszközbeszerzés?

Ahhoz, hogy sikeres legyél, mindig két lépéssel előre kell gondolkodnod. Nem elég, ha mindig csak az éppen aktuális megoldandó feladatra koncentrálsz. Ha vállalkozást szeretnél vezetni, egyszerre 3 idősíkban kell jelen lenned. Egyrészt nem hagyhatod átgondolás és mérlegelés nélkül az elmúlt időszak eredményeit. Másrészt viszont folyamatosan tervezned kell a jövőbeli működést annak érdekében, hogy a maximumot hozd ki a rendelkezésre álló időből és lehetőségekből. Nem utolsó sorban pedig helyt kell állnod a jelenben, és teljesíteni a napi teendőket.

De hisz ez lehetetlen?!

A “lehetetlen” szót már most iktasd ki a szótáradból. Ha eltökélted magad, hogy megvalósítod a célodat, akkor csak erre koncentrálj. A “saját business” remek lehetőség arra, hogy a személyiséged is fejlődjön. Az első időszak mindenki számára befektetés, munka, és türelem – megtanulsz a “jég hátán is” megélni, rájössz mennyi mindenre képes vagy, kibontakozhat a kreativitásod és nem utolsó sorban a pénzügyi ismereteid is bővülnek. Nemsokára pedig be is érik a munkád gyümölcse: az első sikerek!