Logo – Névjegy- Banner – Flyer – Molino

Minden, amire egy brand életében szükség lehet.

Színek.

Lamome_nevjegy-03A XXI. századi vásárlók szeme hiper-érzékeny, ízlésük kíméletlenül kritikus. A színek pedig a legnagyobb részben járulnak hozzá az első benyomás során kialakuló képhez. A stílusos megjelenés bizalmat kelt, igényesség profizmust sugároz. Elég egy zavaró szín, egy idejétmúlt árnyalat, és máris vásárlókat veszítesz, pedig lehet, hogy épp a Te termékedet, szolgáltatásodat keresi!

Hogyan válassz stílusos és divatos színeket a termékedhez, szolgáltatásodhoz? Segítek!

 

Stílus.

logo_teli-07Minimalista, vintage, retro, elegáns, gyerekes, groteszk vagy futurista – ezer stílus, amivel lenyűgözheted vagy éppen elrettentheted célcsoportodat. Mi nem csak elvégezzük a munkát. Olyan szolgáltatást nyújtunk, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük a sikerhez – ami egyben a mi sikerünk is.

Melyik stílus illik leginkább hozzád, avagy vásárlóidat milyen megjelenéssel nyerheted meg? Segítek!

Formák.

logo-01A szájbarágós cégérek és logók ideje lejárt. Csakúgy, mint a szövegszerkesztőben alkotott feliratoké. Nem is gondolnád, milyen jelentősége van a jól vagy éppen rosszul megválasztott betűtípusnak! A legtöbb internet-használó kilométerekről felismeri a silány képeket, tapasztalt szemével kiszúrja az amatőr betűtípusokat, sőt képes különbséget tenni a pixeles, rossz felbontású és a tökéletes megjelenésű vektorgrafikák között. Ez alapján pedig levonja a következtetést: ami nem profi, az nem is minőségi, és hamarosan klikkel is a képernyő sarkában található x-re.

Ne várd meg, hogy a vásárlóid legyenek az első kritikusaid! Sugározz professzionalitást! Segítek!